MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa kortilla, käteisellä ja osamaksulla tai laskulla!

Meillä käy kortti ja käteismaksut.

Maksamalla osamaksulla saat joustoa aina 5000 euroon asti. Meillä saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.
Osamaksuhakemuksen voi tehdä DD-Fix’sin toimipisteessä tai etukäteen sähköisesti netissä. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Osamaksutilin luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk

Osamaksutilin vuosikorko 19,50%

Minimilyhennys 5% avoinna olevasta saldosta tai vähintään 10€ kuukaudessa

Voit maksaa suurempia lyhennyksiä tai koko luoton kerralla pois ilman lisäkustannuksia

Esimerkki: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerissä on kuukausierä 93,82€, todellinen vuosikorko 24,93% ja maksettava kokonaismäärä 1125,82€, josta luottokustannusten osuus on 125,82€.

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Riverty Finland Oy (PL 414, 00101 Helsinki). Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa:

www.innovoice.fi/tililuotto

Voit hakea luottopäätöksen etukäteen netissä tai Espoon toimipisteessämme. Luottopäätöksen hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Klarnalla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää, että maksatko laskun kerralla vai erissä.

Lue lisää:

https://www.klarna.com/fi/

Auton valojen tummennus espoo