Auton kiillotus

Muistatko, milloin viimeksi autosi näytti oikeasti kiiltävältä? Koneellisella kiillotuksella voidaan palauttaa hyvinkin kulunut ja naarmuuntunut maalipinta lähes uudenveroiseen kuntoon.

Koneellinen kiillotus poistaa harjapesun sekä lumiharjan aiheuttavat naarmut ja palauttaa auringon UV-säteilystä kuluneen maalipinnan takaisin uuteen uskoonsa.

Auton myllytyksellä voi myös poistaa parkkihallissa tulleita naarmuja ja jälkiä sekä tasoittaa uudelleen maalauksesta tulleita värieroja.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja varaa aika auton kiillotukselle jo tänään!

Mitä hyötyä auton kiillotuksesta on?

Koneellinen kiillotus palauttaa auton alkuperäisen kiillon.

Auton kiillotuksella voidaan poistaa naarmuja, jälkiä ja pieniä kolhuja.

Auton kiillotus nostaa auton myyntiarvoa.

Auton myllytyksellä voi tasoittaa maalauksesta tulleita värieroja.

Kiillotus muodostaa liukkaan maalipinnan, jota on helppo pitää puhtaana.

Step-1 kiillotus alkaen. 200€

Step-1 kiillotuksessa auto käydään läpi yhden kerran yhdistelmäaineella ja laikalla. Step-1 kiillotus poistaa naarmuja ja pieniä kolhuja sekä voi myös täyttää syvempiä naarmuja.

Step-2 kiillotus alkaen. 400€

Step-2 kiillotus vie jo huomattavasti enemmän aikaa ja resursseja, mutta antaa jo huomattavasti paremman lopputuloksen kuin Step-1 käsittely. Step-2 käsittelyssä auton maalipinta hiotaan karkealla aineella ja viimeistellään hienolla laikalla. Step-2 kiillotus poistaa tehokkaasti naarmuja sekä antaa paremman viimeistelyn ja tasaisemman lopputuloksen.

Step-3 kiillotus alkaen. 550€

Step-3 kiillotuksen tarkoituksena on palauttaa auton maalipinta alkuperäistä vastaavaan ellei jopa parempaan kuntoon. Step-3 kiillotukseen sisältyy karkea hionta, keskikarkea hionta ja erittäin hieno kiillotus. Kaikki Step-3 kiillotuksen vaiheet tehdään eri aineilla ja laikoilla – täydellistä kiiltoa ja näyttelykelpoista lopputulosta hakien.

Kiillotuspalvelut

ammattitaidolla

Auton koneellinen kiillotus on haastava ja aikaa vievä prosessi, joka kannattaa teetättää ammattilaisen osaavissa käsissä. Väärin tehtynä auton myllytys voi aiheuttaa pieniä naarmuja, pyörrejälkiä ja hologrammeja auton maalipintaan.

Kun haluat palauttaa autosi maalipinnan takaisin alkuperäiseen loistoonsa niin soita tai laita meille viestiä niin jutellaan lisää!

Pyydä tarjous

Haluaisitko tarjouksen auton kiillotukselle? Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin palaamme pian asiaan!

    Pyydä tarjous

    Haluaisitko tarjouksen auton kiillotukselle? Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin palaamme pian asiaan!