AUTON MYLLYTYS

Muistatko, milloin viimeksi autosi näytti oikeasti kiiltävältä? Koneellisella kiillotuksella voidaan palauttaa hyvinkin kulunut ja naarmuuntunut maalipinta lähes uudenveroiseen kuntoon.

Koneellisella kiillotuksella voidaan poistaa harjapesun tai lumiharjan aiheuttamia naarmuja sekä palauttaa auringon UV-säteilystä kulunut ja haalistunut maalipinta takaisin uuteen uskoonsa.

Auton myllytyksellä voi myös poistaa parkkihallissa tulleita naarmuja ja jälkiä sekä tasoittaa uudelleen maalauksesta tulleita värieroja. Koneellisen kiillotuksen jälkeen maalipinnasta tulee liukas, joka siten helpottaa myös auton puhtaanapitoa.

Auton koneellinen kiillotus on haastava ja aikaa vievä prosessi, joka kannattaa teetättää ammattilaisen osaavissa käsissä. Väärin tehtynä auton myllytys voi aiheuttaa pieniä naarmuja, pyörrejälkiä ja hologrammeja auton maalipintaan.

Töitämme

Hinnasto alkaen.

Hintaan sisältyy kiillotettavan alueen perusteellinen käsinpesu. Suosittelemme suojaamaan kiillotetun maalipinnan joko keraamisella pinnoitteella tai PPF-kalvolla, jotta kiillotettu maalipinta pysyy ehjänä ja siistinä mahdollisimman pitkään.

Pyydä tarjous
Auton kiillotus
Esimerkiksi Skoda Octavia.
Voit valita useamman vaihtoehdon, jos haluat tarjouksen esimerkiksi Step-1 ja Step-2 kiillotuksesta.

Ajovalojen kiillotus

Suosittelemme suojaamaan ajovalot kiillotuksen jälkeen PPF-kalvolla, jotta ajovalot pysyvät siistinä ja ehjänä.

Lue lisää..

149€

Step-1 kiillotus

Step-1 kiillotuksessa auto käydään läpi yhden kerran yhdistelmäaineella ja laikalla, joilla saadaan poistettua noin. 50% auton naarmuista.

280€

Step-2 kiillotus

Step-2 kiillotus vie jo huomattavasti enemmän aikaa ja resursseja, mutta antaa jo huomattavasti paremman lopputuloksen kuin Step-1 käsittely. Step-2 käsittelyssä auton maalipinta hiotaan karkealla aineella ja viimeistellään hienolla laikalla, joilla saadaan poistettua noin. 90% auton naarmuista.

470€

Step-3 kiillotus

Step-3 kiillotuksen tarkoituksena on palauttaa auton maalipinta alkuperäistä vastaavaan ellei jopa parempaan kuntoon. Step-3 kiillotukseen sisältyy karkea hionta, keskikarkea hionta ja erittäin hieno kiillotus. Kaikki Step-3 kiillotuksen vaiheet tehdään eri aineilla ja laikoilla – täydellistä kiiltoa ja näyttelykelpoista lopputulosta hakien.

90€/h