KERAAMINEN PINNOITE

Korkea lasimainen kiilto ja likaa hylkivä pinta.

Keraaminen pinnoite antaa lasimaisen kirkkaan maalipinnan sekä pitkäkestoisen likaa ja vettä hylkivän suojan. Huippulaadukkaalla Zvizzer™ pinnoitteella saadaan kiiltävä ja tasainen lopputulos kaikille auton maalipinnoille, vanteille ja laseille.

Ennen pinnoitusta poistamme naarmut ja kiillotamme auton pinnat koneellisesti sopimuksen mukaan. Auton myllytys eli kiillotus on välttämätön toimenpide ennen pinnoitusta, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Uusien ajamattomien autojen pinnoitus ei useimmiten vaadi erillistä kiillotusta.

Keraamisen pinnoitteen kestoaika on työstä riippuen 3 tai 5 vuotta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autosi pinnoitukselle!

MAALIPINNAN SUOJAKALVO

Tehokas suoja kiveniskuja ja naarmuja vastaan.

Maalipinnan suojakalvo suojaa auton maalipintaa kiveniskuilta, naarmuilta, uv-säteilyltä ja kaikenlaiselta muulta kulumiselta. Huomaamaton suojakalvo antaa kiiltävän ulkonäön ja auttaa pitämään auton maalipinnan uuden veroisessa kunnossa.

Maalipinnan suojakalvo on erinomainen valinta kaikille kiveniskuille alttiille alueille, joihin lukeutuu etupuskuri, konepelti, ajovalot, etusivulokarit ja peilit.

Suojakalvolla voidaan välttyä kalliilta pintavaurioiden ja ajovaloumpioiden korjauksilta. Suojakalvon kestoikä on jopa 10 vuotta ja se kuluu vakuutusyhtiöiden korvauspiiriin.

TUMMENNUSKALVOT

Lasien ja valojen tummennukset.

Ikkunatummennukset parantaa auton ulkonäköä ja suojaa matkustajia uv-säteilyltä. Lasien tummennukset pitää auton sisätilan viileämpänä kuumina kesähelteillä, joka parantaa ajonautintoa ja vähentää ilmastointilaitteen kulumista.

Ikkunatummennukset parantaa myös yksityisyyttä suojaten auton sisätilaa muiden autoilijoiden ja mahdollisten varkaiden katseilta. Ikkunakalvot voi pahimmassa tapauksessa estää myös lasin pirstaloitumisen onnettomuustilanteessa.

Käytämme auton lasien tummennuksessa vain huippulaadukkaita LLumar ATC ja Solarscreen Phantera tummennuskalvoja, joita on saatavilla mustalla ja syvän sinisellä sävyllä.

Tummuusaste 5%, 20%, 35% & 50%

3 vuoden takuu asennukselle

7 vuoden takuu kalvoille

AUTON KIILLOTUS

Auton myllytys ja koneellinen kiillotus.

Auton maalipinta kuluu, haalistuu ja auton kiilto alkaa katoamaan ajan saatossa. Auton kiillotuksella eli myllytyksellä voidaan palauttaa hyvinkin kulunut ja haalistunut maalipinta takaisin jopa uudenveroiseen kuntoonsa.

Auton myllytyksellä voi myös kiillottaa auringon haalistamat kohdat alkuperäiseen sävyyn ja tasoittaa esimerkiksi värieroja auton uudelleen maalauksen jälkeen.

Koneellisen kiillotuksen jälkeen auto voidaan suojata sovittaessa vahalla tai keraamisella pinnoitteella.

AUTOPESUT

Monipuoliset autonpesupalvelut kaikkiin tarpeisiin.

DD-Fix tarjoaa auton käsinpesut ja vahaukset, sisäpuhdistukset sekä moottoritilan ja penkkien pesut vankalla ammattitaidolla. Tutustu hinnastoomme ja varaa aika helposti puhelimitse!

KIVENISKUJEN KORJAUS

Maalipinnan ja tuulilasin kiveniskujen korjaukset.

DD-Fix's on erikoistunut kiveniskujen sekä pienien kolhujen ja naarmujen korjaukseen. Käytämme kiveniskujen korjaukseen PCRT menetelmää, jolla kiveniskut täytetään oikean värin sävyisellä maalilla ja kynäruiskulla.

Paint Chip Repair tekniikka on nopea, kestävä ja erittäin edullinen tapa korjata auton kiveniskut: esimerkiksi koko auton etuosan kiveniskujen korjaus maksaa vain muutamia satasia kiveniskujen määrästä riippumatta.